04-8517652 אטליז אבו שקארה






המלצות וקומפלימנטים

מאז ומתמיד קבלנו אינספור מחמאות מכלל לקוחותינו המרוצים. לאורך שנים ביקרו אצלנו שפים ואניני טעם רבים. לא מעטים השבחים שקיבלנו בעיתונים השונים, ברדיו ובטלויזהועוד עוד. מתוך מקבץ ההמלצות שאספנו תוכלו למצוא את ההמלצות והציטוטים הבאים:

השף משה שגב ממליץ על אטליז אבו שקארה





גיל חובב מבקר באטליז אבו שקארה





הערוץ הראשון מסייר באטליז אבו שקארה



מסלול הטעמים של ואדי ניסנאס עם גיל חובב - חג החגים חיפה
גיל חובב, מבקר מסעדות, מחבר ספרי בישול ישראלי ומגיש טלויזיה:
ברחוב חורי בבית מספר 38 אפשר למצוא את אטליז אבו שקארה המדהים שמתמחה בבשר טרי וסולד מבשר קפוא, מתהדר בתערובת קבב סודית ומכין כם שני סוכי נקניקיות – מרגז חריפות ונקנקיות עם יין – באופן לגמרי עצמאי.

צחי בוקששתר, שף אחראי ברשת המסעדות BLACK,
מתוך מסע המלצות שהתפרסם באתר הארץ לקראת ליל הסדר:

"הבשר המומלץ ביותר בואדי ניסנאס בחיפה"


Ynet אוכל , אנשי הבשר: 12 אטליזים מומלצים לקראת יום העצמאות, 2010:
"מרכז רציני של בשר טרי, שיעניק לכם על הדרך גם שירות ידידותי ומקצועי. הספציאליטה של המקום: קבב כבש בתיבול סודי. ויש גם נקניקיות תוצרת בית ונקניקים לא כשרים תוצרת חוץ, פירות ים ועוד."


על השולחן:
ברחוב חורי נמצא האטליז של אבו שקארה. השלט בחזית המלווה בתצלומי המחשה משמש מדריך לחלקי הבקר השונים. מרואן מציג בגאווה את חלקי הטלה הטריים המיושנים, וגם נתחי טי-בון, אנטריקוט ושטייל, ובצד מתגלה מכונת הנקניקים. שרוכים ארוכים של מעי נדחסים במלית שנטחנת במקום והופכים לשרשרת בלתי נגמרת. מול נתחי הבשר נמצא המעדנייה.